Realtrycks hantering av personuppgifter

Realtryck AB följer personuppgiftslagen som bygger på EU-reglerna för dataskydd, förkortat GDPR.

Om du är kund hos Screenbolaget eller Realtryck kan vi ha följande information om dig:

I vårt affärssystem:

·     Namn & ev. Titel.

·     Företag

·     Telefon

·     Mailadress

Informationen lagras i vårt affärssystem för att kunna producera och leverera samt skicka faktura. Informationen raderas automatiskt efter 5 år av inaktivitet.

I vårt CRM:
Uppgifterna från vårt affärssystem exporteras till vårt CRM. Utöver den informationen finns eventuella noteringar som säljarna behöver göra för att leveransen ska gå så smidigt som möjligt. Vissa mail sparas också. Dessa mail lagras här för att andra säljare lätt ska hitta information om en order och kunna ta över.

Vem har tillgång till informationen om dig?
Personalen på Screenbolaget & Realtryck kan komma åt information om alla kunder genom Visma och Grafukalk (affärssystemet). Säljare och administrativ personal har tillgång till vårt CRM-verktyg Lime. Programmen skyddas med lösenord och används endast internt. Datan lagras krypterad på servrar i våra lokaler och skyddas med brandväggar.

Övrig informationslagring:
I vårt program för mejlutskick (Apsis) som används för nyhetsbrev, kampanjer etc. finns namn, företagsnamn och mailadress som importerats från vårt CRM. Informationen finns tillgänglig via ett konto som skyddas av lösenord. Endast marknadsansvarig har tillgång till informationen.

Informationen uppdateras kontinuerligt och gamla kontaktuppgifter rensas ut eftersom. Du kan alltid avböja att få ytterligare mejlutskick genom att avregistrera dig. I varje nyhetsbrev finns en länk till avregistrering. Realtryck/Screenbolaget delar inte personuppgifter med tredje part.

Önskar du ta del av den information som finns om dig så kan du begära den genom att skicka ett email till ekonomi@screenbolaget.se. Vi kommer att kontakta dig för att säkerställa din identitet så att vi skickar informationen till rätt person. Du kan sedan kontakta oss med önskemål om vilken information som du vill att vi tar bort.