Digitaltryck är perfekt om du t.ex. har produktbroschyrer där informationen måste uppdateras ofta eftersom det går snabbt att trycka små upplagor med ekonomi. Det är också helt suveränt när det är riktigt bråttom.

Personifiera budskapet!
Med hjälp av variabeltryck kan man t.ex. få in mottagarens namn i följebrev, kuvert och broschyrer. Du levererar en Excel-fil med den data du vill ska vara med så ser vi till att det hamnar på rätt ställe. Lämpligt för värdekoder, adresser och personifiering i direktreklam etc.


För mindre upplagor. Print on Demand.
Digitaltryck lämpar sig för mindre upplagor och i produktioner med varierande innehåll. Där använder vi variabeltryck, d.v.s. trycksaker med adresser och t.ex. personifierade med adressatens namn från register i löpande text. Vi trycker upp till A3+. Vi kan hjälpa dig med att trycka upp eftersom behovet infinner sig, på det viset slipper du ett onödigt lager med trycksaker.

Snabba ändringar.
Justeringar kan göras in i det sista före tryck och det är en snabb metod. Upplagan är klar för efterbearbetning och distribution direkt efter att den lämnat maskinen.

Förmedla en känsla.
Du kan ge din trycksak en exklusiv känsla genom att t.ex. lacka eller använda ett tjockare papper med struktur.

Digitaltryck på plast.
Ska din trycksak kanske sitta utomhus eller i en fuktig miljö? Prova att trycka på plast för överlägsen hållbarhet.

Exempel på produkter som vi producerar med digitaltryck:
Värdekoder, broschyrer, lotter, inbjudningskort, visitkort, brevpapper, affischer, etiketter, kampanjmaterial. Med mera! Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna.

Lite om tekniken bakom digitaltryck.
Till skillnad från offset är det en helt digital process, inga tryckplåtar krävs. Inom offset är produkten tryckta ark som måste till efterbearbetning, inom digitaltryck kommer det i princip ut en färdig produkt. I vissa fall måste man naturligtvis skära till de tryckta arken, om det är andra format än standardformaten A4, A5 etc. Exempelvis kräver biljetter, inbjudningskort, visitkort och kuponger oftast tillskärning.

Digitaltryck